Echipa Romservice a fost constituita din personal atent selectionat (ingineri service), capabili sa imprime si sa mentina un standard inalt de calitate in domeniu.

Compania Romservice vizeaza atragerea clientilor prin acordarea unei atentii deosebite aspectelor care tin de : promptitudine, punctualitate, flexibilitatea fata de nevoile clientului, seriozitate.

In sensul urmaririi Misiunii firmei, echipa Romservice ofera nu doar un serviciu de reparare/verificare, etc, ci se constituie intr-un veritabil consilier al fiecarui client, oferind metode de optimizare a consumului, solutii de crestere a confortului, consultanta in privinta alegerii echipamentelor potrivite pentru nevoile fiecaruia.

Apeland la echipa Romservice, veti primi servicii de un alt nivel decat ati fost obisnuit.

ROMSERVICE Termo Solutions este autorizata ISCIR Conf.PT-A1. si efectueaza operatiuni de service pentru majoritatea marcilor de echipamente.

ROMSERVICE Termo Solutions comercializeaza centrale termice, piese de schimb si accesorii (termostate de ambianta, stabilizatoare de tensiune, detectoare de gaz, etc).

Serviciul de CALL CENTER 0756.123.030 este disponibil clientilor ROMSERVICE 24h/24, 7zile/7, iar interventiile service sunt onorate in proportie de peste 70% in aceeasi zi, sau in cel mult in 24h.